J.V. Zambon

Functie
Uroloog
Specialisatie

Opleiding tot uroloog
Na zijn artsexamen aan de K.U.Nijmegen  in 1983 was J.-V.Zambon 1,5 jaar militair arts bij de Koninklijke Luchtmacht  in Gilze-Rijen..Hierna werd vanaf 1985 de chirurgische vooropleiding in het Canisius -Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen gevolgd (opleider Dr.H.Joosten), waarna de urologische specialisatie plaatsvond in het Klinikum in Aken , BRD ( opleider prof.W.Lutzeyer/prof.G.Jakse ) en het de Weverziekenhuis in Heerlen ( opleider Dr.K.P.J. Delaere)  Deze opleiding werd eind 1991 afgesloten.

Loopbaan
Van 1992 tot 2001 was J.-V.Zambon werkzaam als staflid van de afdeling Urologie van het AZM , Maastricht.Gedurende de eerste 4 jaar functioneerde hij tevens part- time als medisch manager. Van 2001 tot 2013 was hij lid van de maatschap Urologie van het Orbis Medisch Centrum in Sittard en de vakgroep Urologie van het Laurentiusziekenhuis in Roermond.Sinds juli 2013 maakt hij deel uit van  de Urologie Groep Limburg.

Aandachtsgebieden
Zijn  aandachtsgebieden zijn met name oncologische Urologie, in het bijzonder de brachytherapie voor prostaatkanker en hydrochirurgie bij nier-en blaastumoren.Daarnaast   beoefent hij  de Algemene Urologie.

Bijzondere taken
J.-V.Zambon is voorzitter van de Tumorwerkgroep Urologische Tumoren van het IKNL  lokatie Maastricht en lid van de Commissie Kwaliteitsvisitatie van de  Nederlandse Vereniging voor Urologie.

Functies  /  Lidmaatschappen

  • Fellow European Board of Urology ( F.E.B.U. )
  • Lid.Ned.Ver.v.Urologie
  • Lid Eur.Ass.Urology
  • Lid Deutsche Gesellschaft für Urologie

Urologie Heerlen
T 088 - 459 9704

Urologie Sittard
T 088 - 459 9704