J.S. de Beij

Functie
Uroloog
Specialisatie

Opleiding tot uroloog
De vooropleiding chirurgie heeft mevrouw de Beij gedaan in Gelre ziekenhuizen te Apeldoorn, opleider: W. Bouma. Vervolgens 2 academische jaren urologie in het UMC Utrecht, opleider: prof dr JLHR Bosch, waarvan 9 maanden kinderurologie in het Wilhelmina kinderziekenhuis te Utrecht (opleider: prof dr TPVM de Jong).  De laatste 2 jaar Urologie zijn voltooid in het Elisabeth ziekenhuis te Tilburg, opleider: PJM Kil.

Loopbaan
Alvorens te starten met de opleiding tot Uroloog heeft mevrouw de Beij gewerkt als assistent Chirurgie in het Beatrix ziekenhuis te Gorinchem, daarna als assistent Urologie in het Centraal Medisch Hospitaal te Utrecht. Daarna is zij aangenomen voor de opleiding tot Uroloog. Na voltooiing van de opleiding tot Uroloog in december 2012 heeft zij nog enkele maanden waargenomen in het Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg en vanaf maart 2013 is zij werkzaam als Uroloog in de huidige maatschap Urologen groep Limburg.

Aandachtsgebieden
De aandachtsgebieden zijn met name de functionele Urologie, waarbij gedacht moet worden aan incontinentie en plasproblemen bij onder anderen neurologische patienten. Ook de kinderurologie heeft haar speciale aandacht. Verder uiteraard de Algemene Urologie

Bijzondere taken
Mevrouw de Beij is lid van het bekkenbodemteam van het Orbis MC en het Atrium MC, zij participeert in het gezamenlijk incontinentiespreekuur met de gynaecologen. Tevens is zij lid van commissies van de Nederlandse Vereniging van Urologie op het gebied van de ontwikkeling van keuzehulpen.

Urologie Heerlen
T 088 - 459 9704

Urologie Sittard
T 088 - 459 9704